Ingrediente:
- 3 linguri de fulgi de ovaz
- 1 lingura de cacao
- 1/2 lingurita de praf de copt stins
- 5 lingur de lapte
- 1 ou
- 1/2 lingura de zahar
- miere, nuci taiate, stafide, esenta de rom **dupa gust**
Daca doriti puteti renunta la miere si sa puneti 2 linguri de zahar.
Preparare:
Pentru inceput am dat fulgii de ovaz prin rasnita de cafea pana au ajuns tarate, dupa care i-am amestecat cu cacao. Am adaugat oul si pe rand cele 5 lingurite de lapte. Apoi am pus zaharul si inca in jur de 2-3 lingurite de miere ca sa fie mai dulce compozitia. Am amestecat pana la omogenizare, iar la sfarsit am pus praful de copt stins, nucile, stafidele si esenta de rom.
Am pus intr-un vas de yena amestecul si l-am dat la microunde 5 minute la putere maxima.
Compozitia nu se va ridica foarte mult si in final va avea forma unei placintute dar care va fi foarte buna la gust.
S-aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu